Πού δηλώνω το αποτέλεσμα του self test κορωνοϊού;

Συνεχίζεται η υποχρεωτικότητα ορισμένων ομάδων πληθυσμού για διενέργεια self test κορωνοϊού, ώστε να προβούν σε κάποια δραστηριότητα. Η δήλωση του αποτελέσματος γίνεται μέσω του gov.gr, της νέας διαδικτυακής πύλης του Ελληνικού κράτους. Για να δηλώσετε το θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα του self test θα χρειαστείτε τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο TAXISnet. Εκτός αυτού, μπορείτε να εκδώσετε τη δήλωση αποτελέσματος ή την σχολική κάρτα.

Δήλωση αποτελέσματος self-test για COVID-19

Εάν είστε εκπαιδευτικός (δημοσίου ή ιδιωτικού σχολείου), ανήκετε σε ΑΕΙ, ή ανήκετε σε κάποια άλλη κατηγορία ατόμων που πρέπει να προσκομίσουν δήλωση αποτελέσματος για την πρόσβαση σε σχολική μονάδα ή εκπαιδευτικό ίδρυμα, ή αν δεν ανήκετε σε κάποια από τις άλλες κατηγορίες, μπορείτε να δηλώσετε θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα self-test και να εκδώσετε τη Δήλωση αποτελέσματος self-test για COVID-19» ΕΔΩ.

Δήλωση αποτελέσματος self-test για δημόσιους υπαλλήλους

Εάν είστε εργαζόμενος του δημοσίου τομέα και εργάζεστε με φυσική παρουσία, μπορείτε να δηλώσετε θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα self-test και να εκδώσετε τη Δήλωση αποτελέσματος self-test για εργαζομένους δημοσίου τομέα ΕΔΩ.

Δήλωση αποτελέσματος self-test για εργαζομένους

Εάν είστε εργαζόμενος του ιδιωτικού τομέα ιδίως σε κλάδο λιανεμπορίου, τουρισμού, μεταποίησης, επισιτισμού, ή των μεταφορών μπορείτε να δηλώσετε θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα self-test και να εκδώσετε τη Δήλωση αποτελέσματος self-test για εργαζομένους ΕΔΩ.

Δήλωση αποτελέσματος self-test για ναυτικούς

Εάν είστε ναυτικός – μέλος πληρώματος πλοίου, που εκτελεί θαλάσσιες μεταφορές επιβατών και εμπορευμάτων, μπορείτε να κάνετε τη Δήλωση αποτελέσματος self-test για ναυτικούς ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς να εκτυπώσω τη βεβαίωση εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού;

Scroll to Top