Πώς να εκτυπώσω το ειδοποιητήριο πληρωμής για τον ΕΝΦΙΑ;

Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια του ΕΝΦΙΑ στη νέα πλατφόρμα της myAADE. Ο φόρος για το 2021 αφορά σε 6,3 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων και θα πληρωθεί σε έξι δόσεις. Η πρώτη και η δεύτερη δόση θα πληρωθούν στο τέλος Οκτωβρίου και οι υπόλοιπες ανά μήνα μέχρι το Φεβρουάριο του 2022. Δίνεται επίσης η δυνατότητα για δύο εναλλακτικές, σε 12 ή και 24 δόσεις.

Οδηγίες για να βρείτε το εκκαθαριστικό και το ειδοποιητήριο του ΕΝΦΙΑ;

Για να εκτυπώσετε και στη συνέχεια να πληρώσετε το ειδοποιητήριο, πρέπει ν’ ακολουθήσετε τα εξής απλά βήματα:

1. Μπείτε αρχικά στην σελίδα του myAADE, κάνοντας κλικ ΕΔΩ και στη συνέχεια πατήστε την επιλογή «Εφαρμογές» (όπως φαίνεται στην Εικόνα 1). Στην επόμενη σελίδα επιλέξτε «Πολίτες», όπως φαίνεται στην Εικόνα 2:

Οδηγίες ΕΝΦΙΑ – Εικόνα 1
Οδηγίες ΕΝΦΙΑ – Εικόνα 2

2. Πηγαίνετε στο γράμμα Δ κι επιλέξτε «Δήλωση Ε9/ΕΝΦΙΑ», όπως φαίνεται στην Εικόνα 3 (στην επόμενη σελίδα πατήστε «Είσοδος στην Εφαρμογή»).

Οδηγίες ΕΝΦΙΑ – Εικόνα 3

3. Στη συνέχεια θα σας ζητηθούν οι προσωπικοί κωδικοί για το TAXISnet (βλ. εικόνα παρακάτω), ώστε να γίνει ταυτοποίηση και να μπείτε στην εφαρμογή. Πληκτρολογήστε τα στοιχεία σας, πατήστε «Σύνδεση» και στη συνέχεια «Είσοδος», όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες.

4. Στην επόμενη σελίδα (Εικόνα 4) επιλέξτε το έτος που σας ενδιαφέρει (στην προκειμένη το 2021) και κάτω αριστερά θα σας εμφανιστεί το εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ (κόκκινο βελάκι στην Εικόνα 5), αλλά και το ειδοποιητήριο πληρωμής (μπλε βελάκι στην Εικόνα 5).

Οδηγίες ΕΝΦΙΑ – Εικόνα 4
Οδηγίες ΕΝΦΙΑ – Εικόνα 5

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς να εκτυπώσω τη βεβαίωση εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού;

Scroll to Top