Εκτύπωση Ε1: Πώς εκτυπώνω το Εκκαθαριστικό της Εφορίας;

Πολλές φορές και από διάφορες Δημόσιες Υπηρεσίες θα σας ζητηθεί να εκτυπώσετε το Εκκαθαριστικό (Ε1) της Εφορίας. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ν’ ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

Βήμα – βήμα η εκτύπωση του Εκκαθαριστικού Ε1 Εφορίας μέσω TAXISnet

1. Μπείτε στην σχετική εφαρμογή πατώντας ΕΔΩ, όπου θα συμπληρώσετε τα στοιχεία εισόδου TAXISnet (EIKONA 1). Στην αμέσως επόμενη σελίδα, που θα εμφανιστεί στην οθόνη σας, πατήστε το κουμπί «Είσοδος», κάτω δεξιά (ΕΙΚΟΝΑ 2).

EIKONA 1
ΕΙΚΟΝΑ 2

2. Στη συνέχεια, στην κορυφή της σελίδας, επιλέγετε το (φορολογικό) έτος για το οποίο χρειάζεστε το εκκαθαριστικό σημείωμα / ή τη φορολογική δήλωση (ΕΙΚΟΝΑ 3).

ΕΙΚΟΝΑ 3

3. Τέλος, στην γραμμή «Ε1» πατάτε την επιλογή κάτω από τη στήλη «Εκτύπωση Πράξης Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου», όπως φαίνεται στην ΕΙΚΟΝΑ 4.

EIKONA 4

Πώς βρίσκω online τη φορολογική μου δήλωση και πώς την εκτυπώνω;

Στην ίδια σελίδα, μπορείτε να βρείτε διαδικτυακά τη φορολογική σας δήλωση και να την εκτυπώσετε. Η μόνη διαφορά είναι ότι πατάτε την επιλογή «PDF» κάτω από την «Εκτύπωση Δήλωσης» (ΕΙΚΟΝΑ 5).

ΕΙΚΟΝΑ 5

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν δεν έχει υποβληθεί η δήλωσή σας για το Φορολογικό Έτος που έχετε επιλέξει, ΔΕΝ είναι δυνατή η εκτύπωση ούτε του εκκαθαριστικού ούτε της φορολογικής δήλωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς να εκτυπώσω το ειδοποιητήριο πληρωμής για τον ΕΝΦΙΑ;

Scroll to Top