Πού κλείνω ραντεβού σε Κέντρα Υγείας, ΤΟΜΥ και Τοπικά Ιατρεία;

Νέο Ψηφιακό Σύστημα Ραντεβού Πολιτών για την Πρωτοβάθμια Περίθαλψη λειτουργεί από τα Υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Υγείας. Οι πολίτες μπορούν να κλείνουν το δικό τους ραντεβού στην πλατφόρμα finddoctors.gov.gr.

Ραντεβού σε δομές Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης

Μέσω της νέας υπηρεσίας, μπορείτε να κλείσετε εύκολα και γρήγορα το ιατρικό ραντεβού σας σε Δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Κέντρα Υγείας, ΤΟΜΥ, Τοπικά Ιατρεία), σε δημόσια Δομή ή με ιδιώτη γιατρό πιστοποιημένο στο «Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης». Δίνεται η δυνατότητα εύκολης διαχείρισης των ραντεβού σας:

  • Δημιουργία νέου ραντεβού
  • Ακύρωση ραντεβού
  • Διαχείριση ειδοποιήσεων ραντεβού
  • Λίστα με όλα τα ραντεβού που έχουν πραγματοποιηθεί στο παρελθόν

Η είσοδος στην εφαρμογή (μπαίνετε πατώντας ΕΔΩ) γίνεται με κωδικούς TAXISnet, στο πάνω μέρος της σελίδας και στην επιλογή «Είσοδος με TAXISnet», ή με τους κωδικούς ΑΗΦΥ που έχετε λάβει από τον οικογενειακό σας ιατρό, ενώ θα χρειαστείτε και τον ΑΜΚΑ σας.

Στη συνέχεια επιλέγετε γεωγραφική περιοχή και την προτίμησή σας για ραντεβού σε δημόσια Δομή ή ιδιώτη ιατρό. Μέσα από προσυμπληρωμένα πεδία και δυναμικές λίστες επιλογών, με ελάχιστα κριτήρια αναζήτησης και μόνο με τέσσερα «κλικ», έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε ραντεβού με ιατρό σε ημέρα και ώρα που επιθυμεί.

Για το ραντεβού σας, λαμβάνετε SMS επιβεβαίωσης, ενώ έχετε τη δυνατότητα αλλαγής ή ακύρωσης του ραντεβού έως και την προηγούμενη μέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς βλέπω online την ασφαλιστική μου ικανότητα;

Scroll to Top