Πώς βρίσκω online το ΑΜΑ μου, τον αριθμό μητρώου ΕΦΚΑ;

Υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες θα σας ζητηθεί ένας Αριθμός Μητρώου Ασφαλισμένου (ΑΜΑ), ο οποίος -προσοχή- ΔΕΝ είναι ο ίδιος με τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισής (ΑΜΚΑ).

Παρέχεται η δυνατότητα να βρείτε τον δικό σας Αριθμό Μητρώου Ασφαλισμένου (ΑΜΑ) του ΕΦΚΑ διαδικτυακά, αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1.Μπείτε στο σύνδεσμο https://www.atlas.gov.gr/ATLAS/Atlas/Login.aspx. Στη συνέχεια πατήστε μία από τις δύο επιλογές που φαίνονται στην παρακάτω εικόνα, για να μπείτε στο σύστημα είτε με τους κωδικούς του TAXISnet είτε με τους κωδικούς eIDAS.

2.Είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο σύνδεσης, στο επόμενο παράθυρο, για την ταυτοποίησή σας, θα χρειαστείτε τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισής (ΑΜΚΑ) σας (Βλ. επίσης: Πώς να βρω online το ΑΜΚΑ μου;), τον οποίο θα γράψετε στο αντίστοιχο πεδίο:

3. Στην επόμενη καρτέλα θα φαίνονται τα στοιχεία ασφάλισής σας, καθώς και ο Α.Μ. του Φορέα σας, ενώ μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε το Ασφαλιστικό Βιογραφικό σας, στο οποίο επίσης θ’ αναγράφεται ο ΑΜΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τί είναι ο ΕΦΚΑ;

Scroll to Top