Πώς μπορώ να βρω τον Ωροσκόπο μου;

Ιδιαίτερη σημασία έχει ο Ωροσκόπος στην αστρολογία, διότι αφενός «δίνει» διάφορα χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά μας αφετέρου διαμορφώνει την εικόνα μας στους άλλους. Επηρεάζει δε ακόμη και τα χαρακτηριστικά που προσδίδει σε κάποιον το ζώδιό του. Βάσει Ωροσκόπου, σχηματίζεται και το γενέθλιο ωροσκόπιο, ώστε να γνωρίζουμε σε ποιους τομείς της ζωής μας επηρεάζει. Για να τον βρει κανείς, πρέπει να ξέρει την ώρα, τον τόπο και -φυσικά- την ημερομηνία γέννησής του. Ωροσκόπος είναι η αστρολογική «ταυτότητα» ενός ανθρώπου. Η προσωπικότητά του, η ψυχοσύνθεσή του και η συμπεριφορά του, ακόμη ακόμη και η εξωτερική του εμφάνιση, χαρακτηρίζεται από τα στοιχεία του Ωροσκόπου.

Πώς υπολογίζεται ο ωροσκόπος

Μία απλή μέθοδος, για να βρείτε τον Ωροσκόπο σας είναι η εξής:

Ο Ωροσκόπος αλλάζει ανά δύο ώρες κατά μέσο όρο μέσα σε μία ημέρα. Εφόσον έχετε γεννηθεί στην Ελλάδα, μετρήστε τα δίωρα που έχουν περάσει από τις 6 το πρωί έως την ώρα που γεννήθηκατε. Ύστερα, ξεκινήστε ν’ αντιστοιχείτε το πρώτο δίωρο στο ζώδιό σας, το δεύτερο δίωρο στο επόμενο ζώδιο που το ακολουθεί μέχρι να φτάσετε στο δίωρο μέσα στο οποίο έχετε γεννηθεί. Το ζώδιο αυτό είναι ο ωροσκόπος σας.

Μπορείτε, βέβαια, να βρείτε πιο εύκολα τον Ωροσκόπο σας σε αστρολογικές ιστοσελίδες, αλλά και να βρείτε τα χαρακτηριστικά που αντιστοιχούν στο Ζώδιο του Ωροσκόπου σας. Ενδεικτικά μπορείτε να μπείτε ΕΔΩ ή ΕΔΩ.

Scroll to Top