Πώς μπορώ να δω τι έχω δηλώσει στο Κτηματολόγιο;

Θέλετε να δείτε τί έχετε δηλώσει στο Κτηματολόγιο; Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι οι κωδικοί εισόδου στο TAXISnet. Προϋπόθεση, βεβαίως, είναι να έχετε ήδη υποβάλλει δήλωση ιδιοκτησίας. Η υπηρεσία ενημέρωσης είναι διαθέσιμη μέχρι τη λήξη της ανάρτησης. Επιλέξτε απ’ τους διαθέσιμους Νομούς και περιοχές στην οποία έχετε ακίνητο και στη συνέχεια σας εμφανίζεται πίνακας με τις ιδιοκτησίες σας.

Για κάθε ακίνητο υπάρχουν 2 αρχεία: Ένας χάρτης που φαίνεται η θέση της ιδιοκτησίας (απόσπασμα Κτηματολογικού Διαγράμματος) κι ένας πίνακας με περιγραφή των προσωπικών στοιχείων και της νομικής πληροφορίας (απόσπασμα Κτηματολογικού Πίνακα).

Στη συνέχεια είναι εξαιρετικά σημαντικό να ελέγξετε με προσοχή όλα τα στοιχεία του ακινήτου και του δικαιώματός σας. Είναι σημαντικό τυχόν σφάλματα και παραλείψεις να διορθωθούν. Εάν όλα είναι σωστά, δεν απαιτείται καμία ενέργεια από πλευρά σας, αλλά προτείνεται ν’ αποθηκεύσετε τα αρχεία αυτά στον υπολογιστή σας.

Για την αναζήτηση των αποσπασμάτων της Ανάρτησης πατήστε, ΕΔΩ.

Πώς μπορώ να διορθώσω λάθη στο Κτηματολόγιο;

Αν υπάρχουν λάθη στη δήλωσή σας υποβάλετε αίτηση ψηφιακά χωρίς κόστος, εντός της προβλεπόμενης για κάθε περιοχή προθεσμίας. Για την υποβολή Αίτησης Διόρθωσης κτηματολογικών στοιχείων, πατήστε ΕΔΩ.

Δείτε επίσης:

  • Για την υποβολή αίτησης για Πιστοποιητικό Κτηματογραφούμενου Ακινήτου, πατήστε ΕΔΩ.
  • Για να δείτε εκκρεμείς και υποβληθείσες αιτήσεις , πατήστε ΕΔΩ.
Scroll to Top