Πώς αλλάζω τα στοιχεία επικοινωνίας στην ΑΑΔΕ;

Μέσω gov.gr και συγκεκριμένα της Υπηρεσίας Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (ΕΜΕπ) μπορείτε να επικαιροποιήσετε / αλλάξετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας με την ΑΑΔΕ, δηλαδή τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και τα τηλέφωνά σας (Κινητό & Σταθερό). Μέσω ΕΜΕπ, μπορείτε στη συνέχεια, μπαίνοντας στην εφαρμογή myaade, να κάνετε συγχρονισμό των στοιχείων σας.

Για την ηλεκτρονική επικοινωνία με την ΑΑΔΕ μπορείτε να δηλώσετε:

  • Τον αριθμό του κινητού και του σταθερού σας τηλεφώνου.
  • Το Προσωπικό σας e-mail, στο οποίο έχετε άμεση πρόσβαση.
  • Το e-mail του «Βοηθού» σας, δηλαδή του προσώπου που σας βοηθά στην εκπλήρωση των φορολογικών υποχρεώσεών σας (επιλέγοντας τη σχέση σας από λίστα ρόλων, όπως λογιστής, σύμβουλος, συγγενής/οικείο πρόσωπο).

Κατά τη συμπλήρωση του αριθμού κινητού τηλεφώνου, του προσωπικού e-mail και του e-mail Βοηθού, τα στοιχεία επιβεβαιώνονται με την αποστολή 6ψήφιου κωδικού (αντίστοιχα στο δηλωμένο τηλέφωνο ή στο e-mail).

Πώς βάζω τα στοιχεία επικοινωνίας στην ΑΑΔΕ:

  • Μπείτε στην πλατφόρμα της myAADE, πατώντας ΕΔΩ.
  • Επιλέξτε το κουμπί «Μητρώο & Επικοινωνία», όπως φαίνεται στην ΕΙΚΟΝΑ 1, και κάντε σύνδεση με τους κωδικούς σας TAXISnet (ΕΙΚΟΝΑ 2).
ΕΙΚΟΝΑ 1
ΕΙΚΟΝΑ 2
  • Στην επόμενη σελίδα που θα εμφανιστεί στον υπολογιστή σας, επιλέγετε τα «Στοιχεία Επικοινωνίας», όπως φαίνεται στην ΕΙΚΟΝΑ 3.
ΕΙΚΟΝΑ 3
  • Στη συνέχεια, στο κάτω μέρος της σελίδας, συμπληρώνετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, μετά τικάρετε το «Πιστοποιώ την ακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων» και πατάτε «Αποθήκευση επιβεβαίωσης» (ΕΙΚΟΝΑ 4).
ΕΙΚΟΝΑ 4

Αν δεν έχετε ήδη δηλώσει στοιχεία επικοινωνίας στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας, μπορείτε να το κάνετε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς κάνω πιστοποίηση του κινητού τηλεφώνου και του e-mail μου στο taxisnet;

Scroll to Top