ΑΑΔΕ – TAXISnet: Πώς κάνω αποδοχή μισθωτηρίου;

Όταν κάνετε ένα μισθωτήριο συμβόλαιο με τον ιδιοκτήτη ενός ακινήτου, για να επέχει νόμιμη -και ισχύουσα- μορφή, θα πρέπει να το αποδεχτείτε στην ΑΑΔΕ. Η διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει διαδικτυακά στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς TAXISnet. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα, για να μπορείτε να μπείτε και τυπικά στο νέο σας σπίτι/γραφείο:

Αρχικά πρέπει να μπείτε στην αντίστοιχη εφαρμογή στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, στα «Μισθωτήρια Ακινήτων» (πατήστε ΕΔΩ) κι επιλέξτε «Είσοδος στην Εφαρμογή» (ΕΙΚΟΝΑ 1).

ΕΙΚΟΝΑ 1

Στη συνέχεια πληκτρολογήστε τους προσωπικούς σας κωδικούς TAXISnet (ΕΙΚΟΝΑ 2) και πατήστε «ΣΥΝΔΕΣΗ».

ΕΙΚΟΝΑ 2

Στην επόμενη σελίδα, εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή σας μία λίστα με τα μισθωτήρια που έχετε κάνει. Επιλέξτε το μισθωτήριο που σας ενδιαφέρει (ενδεικτικά δείτε την ημερομηνία υποβολής, για να διακρίνετε το τελευταίο μισθωτήριο) και πατήστε το μεγεθυντικό φακό στα δεξιά.

Ύστερα, θα δείτε τα στοιχεία του μισθωτηρίου, όπου -και πάλι στα δεξιά- έχετε την επιλογή αποδοχής ή μη του μισθωτηρίου.

TAXISnet: Πώς κάνω εκτύπωση το ηλεκτρονικό μισθωτήριο;

Στην ίδια σελίδα, όπως ακολουθήσατε τις παραπάνω οδηγίες, μπορείτε στο πάνω μέρος να εκτυπώσετε το μισθωτήριο, πατώντας το εικονίδιο .pdf, όπως φαίνεται στην ΕΙΚΟΝΑ 3 παρακάτω. Πατώντας το κουμπί θα σας ανοίξει νέα καρτέλα, απ’ όπου μπορείτε να εκτυπώσετε (πληκτρολογώντας Ctrl+P) το μισθωτήριο.

ΕΙΚΟΝΑ 3
Scroll to Top