10 σειρές του Netflix που δε πρέπει να χάσεις το 2021

Το Netflix έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Κι επειδή όλοι λατρεύουμε τα… binge watching, ιδιαίτερα δε των σειρών εκείνων που είναι σχετικά μικρές (με λίγα επεισόδια), η δημοφιλής πλατφόρμα φροντίζει να μας δίνει άπειρες επιλογές σειρών, για κάθε γούστο. Συνέχεια εμπλουτίζεται με νέο υλικό, το οποίο όμως μας κάνει ως ένα βαθμό… αναποφάσιστους ως προς την επιλογή του τι τελικά θα παρακολουθήσουμε. Το Netflix έχει εντάξει στη λειτουργία του τα trends, ωστόσο, πολλές φορές αυτά δεν είναι απολύτως ενδεικτικά του τι -θα- μας αρέσει.

Δείτε, λοιπόν, κάποιες επιλογές, για να έχετε υπ’ όψιν σας μία λίστα με σειρές που δε πρέπει να χάσετε μέσα στο 2021.

1. Firefly Lane (Πυγολαμπίδες)

Η φιλία, κατά πολλούς, είναι το πιο σημαντικό στοιχείο της ζωής. Οι πραγματικοί φίλοι, άλλωστε, είναι πάντα δίπλα μας. Τί καλύτερο, λοιπόν, από μία ιστορία δύο κολλητών φίλων (με τις Katherine Heigl και Sarah Chalke), οι οποίες γνωρίστηκαν ως έφηβοι και παρακολουθούσαν τον τρόπο με τον οποίο οι ζωές τους (και η αγάπη τους) συνέχισαν να είναι συνυφασμένες μέχρι και τα 40 τους; Η σειρά διαδραματίζεται εν μέρει στη δεκαετία του ’80 και δείχνει πως η μία στηρίζει την άλλη στο πέρασμα του χρόνου.

Δείτε το ΤΩΡΑ.

2. Night Stalker: The Hunt For a Serial Killer (Το Κυνήγι ενός κατά συρροή δολοφόνου)

Μένοντας στη δεκαετία του ’80, αυτή η σειρά – ντοκιμαντέρ των τεσσάρων επεισοδίων (βασισμένη σε αληθινή ιστορία) εξιστορεί τα εγκλήματα και το χρονοδιάγραμμα της έρευνας στην περίφημη υπόθεση Night Stalker. Δύο ντεντέκτιβ δε σταματούν αν δεν πιάσουν τον κατά συρροή δολοφόνο…

Δείτε το ΤΩΡΑ.

3. Ginny & Georgia (Τζίνι και Τζόρτζια)

https://www.youtube.com/watch?v=OWOCrDa_duQ

Η Τζίνι (Antonia Gentry) και η Τζόρτζια (Brianne Howey) είναι μία σειρά που έχει συγκριθεί πολύ με τα Gilmore Girls. Ασχολείται με πολλά σημαντικά θέματα, όπως το να μεγαλώνεις ως έφηβος biracial στην Αμερική και τη σεξουαλικότητα.

Δείτε το ΤΩΡΑ.

4. Lupin (Λούπεν)

Η πρώτη Γαλλική σειρά (των έξι επεισοδίων) που μπήκε στο Top 10 του Netflix των ΗΠΑ. Ο διαρρήκτης Assane Diop (Omar Sy) προσπαθεί ν’ αποκαλύψει τη διαφθορά ενός εύπορου φιλάνθρωπου, με στόχο να καθαρίσει το καλό όνομα του αείμνηστου πατέρα του, αλλά και να πάρει εκδίκηση!

Δείτε το ΤΩΡΑ.

5. The One

Το One διαδραματίζεται στο μέλλον, σ’ έναν κόσμο όπου μια δοκιμή DNA μπορεί να… βρει τον τέλειο σύντροφό σας! Το άτομο, δηλαδή, με το οποίο έχετε γενετική προδιάθεση να ερωτευτείτε παθιασμένα…

Δείτε το ΤΩΡΑ.

6. Country Comfort

Όταν η καριέρα της και η προσωπική της ζωή εκτροχιάζονται, μία επίδοξη νεαρή τραγουδίστρια κάντρι, η Bailey (Katharine McPhee) βρίσκει δουλειά ως νταντά πέντε παιδιών ενός καουμπόι, ονόματι Beau (Eddie Cibrian). Το μουσικό ταλέντο της οικογένειας του Beau, τη βοηθά ν’ αρχίσει ξανά το ταξίδι προς τη δόξα.

Δείτε το ΤΩΡΑ.

7. Fate: The Winx Saga

Πρόκειται για μία εφηβική δραματική σειρά (έξι επεισοδίων), που αφηγείται το ταξίδι ενηλικίωσης πέντε νεραϊδών από το Αλφία, ένα μαγικό οικοτροφείο, όπου μαθαίνουν να κυριαρχούν στις δυνάμεις τους. Παράλληλα ισορροπούν τις φιλίες τους, αγαπούν τη ζωή και πολεμούν τέρατα.

Δείτε το ΤΩΡΑ.

8. Murder Among the Mormons (Φόνος μεταξύ Μορμόνων)

Ένα νέο ντοκιμαντέρ (τριών επεισοδίων) από τους σκηνοθέτες Tyler Measom και Jared Hess, που περιγράφει μία απίστευτη ιστορία εγκλήματος και εξαπάτησης που σόκαρε το Σολτ Λέικ Σίτι το 1985. Οι δολοφονίες σοκάρουν ακόμα περισσότερο την κοινότητα, όταν στο όχημα του τρίτου θύματος εντοπίζονται κατεστραμμένες πολύτιμες επιστολές και ημερολόγια των πρώτων μορμόνων…

Δείτε το ΤΩΡΑ.

9. Shadow and Bone (Σκιές και οστά)

Μία από τις πιο αναμενόμενες σειρές του 2021. Σειρά φαντασίας για μία νεαρή πολεμίστρια, η οποία διαθέτει δυνάμεις και καλείται να πολεμήσει μοχθηρές δυνάμεις. Βασισμένο στα βιβλία “Οι Γκρίσα” της Λι Μπαρντούγκο.

Δείτε το ΤΩΡΑ.

10. Pretend It’s A City (Φαντάσου ότι είσαι σε μία πόλη)

Με το Pretend It’s A City, θα διασχίσετε και θ’ ανακαλύψετε τη Νέα Υόρκη, υπό την καθοδήγηση του θρυλικού συγγραφέα Fran Lebowitz. Μέσω μιας σειράς συνομιλιών με τον Μάρτιν Σκορσέζε, το ντοκιμαντέρ σας ταξιδεύει στις ιδιορρυθμίες της Νέας Υόρκης…

Δείτε το ΤΩΡΑ.

Scroll to Top